Søndagsmiddag
I begynnelsen av januar saltet jeg noen sider New Zealand fårekjøtt og hang dem til tørk på verandaen. Allerede 4 uker senere var kjøttet ferdig tørket (det er veldig tørt i Korea om vinteren). Søndag 28 januar inviterte jeg prosjektet på middag, og gjett hva som skjedde, alle takket pinadø ja! Det var jo ikke planen, jeg har ikke bordplass til alle. John (Jensen) trøstet meg med at det ikke var så farlig, bare de kunne få pinnekjøtt satt de gjerne på gulvet og spiste. Men "with a little help from my friends" fikk vi båret opp ekstra bord og stoler. Jack, vår elektro ingeniør kokte en ladning komler, siden jeg antydet at vi måtte dele broderlig på kjøttet. Noen kilo pinnekjøtt, et tonn poteter, gulerøtter, kålerabistappe, ertestuing og et fat komler senere, ble vi mette.

To av prosjekt medarbeiderene har familien sin i Korea. "Kånene" var også med.
1 Comments:
Å, det ser godt ut!
Legg inn en kommentar
<< Home