tirsdag, januar 23, 2007

Krabbe tirsdag

Ny forsendelse av krabber fra Ulsan, østkysten av Korea. En gourmet middag ligger i luften. Disse krabbene er levert i en nedkjølt isoporkasse og er levende. Nå trengs bare noe koking og litt tålmodighet før sulten blir stillet. Krabbene. En gryte. (legg merke til den sultne fotografens ben i grytespeilet) Fin fyr. Kokken. Stemningsbilde fra gryten. Avkjøling. Noen er sure. Og så er det bare å hogge i. Fremdeles synes jeg ikke at disse krabbene smaker så godt som den norske taskekrabben vi spiser på svaberget om sommeren. Men det har kanskje noe med årstiden å gjøre, krabber skal vel ikke smake så godt om vinteren.

3 Comments:

At 1:42 a.m., Blogger KALHAMMARVEIEN said...

Gleder meg til en gang å få en smaksprøve, noe a la i alle fall.

 
At 4:03 a.m., Blogger Anne-Tora said...

Disse er mye mindre enn de vi spiste;som mr.Park sa de skulle være.

 
At 7:17 p.m., Anonymous Anonym said...

Har spist landkrabbe på Trinidad. Den imponerte heller ikke.

 

Legg inn en kommentar

<< Home