Krabbe tirsdag
Ny forsendelse av krabber fra Ulsan, østkysten av Korea. En gourmet middag ligger i luften. Disse krabbene er levert i en nedkjølt isoporkasse og er levende. Nå trengs bare noe koking og litt tålmodighet før sulten blir stillet.
Krabbene.
En gryte. (legg merke til den sultne fotografens ben i grytespeilet)
Fin fyr.
Kokken.
Stemningsbilde fra gryten.
Avkjøling. Noen er sure.
Og så er det bare å hogge i.
Fremdeles synes jeg ikke at disse krabbene smaker så godt som den norske taskekrabben vi spiser på svaberget om sommeren. Men det har kanskje noe med årstiden å gjøre, krabber skal vel ikke smake så godt om vinteren.

3 Comments:
Gleder meg til en gang å få en smaksprøve, noe a la i alle fall.
Disse er mye mindre enn de vi spiste;som mr.Park sa de skulle være.
Har spist landkrabbe på Trinidad. Den imponerte heller ikke.
Legg inn en kommentar
<< Home